Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Meta-Mak, Kendi Başarı Hikayesini Yazmaya Devam Etmektedir

Sayın Erguvan Tezel tarafından 1973 yılında, emek, gayret, azim, kararlılık, özveri ve büyük cesaret ile temelleri oluşturulan Meta-Mak, Türk Metalurji Sektörü’nde kendi alanlarında öncü birçok dünya markası ile, Türkiye’de üretim yapan firmaları buluşturmayı kendine misyon ve vizyon edinmiştir. Bugün, hep daha iyiyi aramak ve her zaman müşterilerine, çalışanlarına, topluma ve çevreye verdiği önemi belirgin bir biçimde arttırmak şeklinde özetlenebilecek felsefesi ile kendi başarı hikayesini yazmaya devam etmektedir.

 

Meta-Mak olarak, geçtiğimiz 50 yıl süresince, sektörün gerekliliklerine göre çeşitlenip, hedef odağımıza hep üstün kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini koyduk. Teknolojide yaşanan gelişmeleri hızlı ve etkin olarak izleyerek, müşterilerimizin sürdürülebilirlik, yenilikçilik, dayanıklılık ve yapay zeka teknolojisi ile düşük maliyet hedeflerinde çözüm ortağı olduk.

 

Yarım asırdır yollarımızın kesiştiği herkesin hayatında olumlu bir etki yaratmak için çalıştık. En büyük başarılarımızdan biri de zaman içinde geliştirdiğimiz ilişkilerimizdir. İş ortağı müşterilerimiz, temsil ettiğimiz firmalar ve Meta-Mak çalışanları ile oluşturduğumuz bu birliktelik, içinde bulunduğumuz sektörün, dünya çapında hedef kitleye ulaşabilmesi ve hizmetlerini etkili bir şekilde sunabilmesinde en önemli etken olmuştur. Oluşturduğumuz bu güven çemberi bizi daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımaktadır.

 

50 yıllık serüvenimizde, metalurji sektörüne verdiğimiz tüm hizmetlerden dolayı büyük gurur duyuyoruz. Bunu 50. yıla özel şirket mottomuzla da vurgulamak isteriz ki;

        Bu gurur hep
        “Seninle”

Paylaş Tweet Paylaş
1276 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM