Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kromaş, Almanya’da Yeni Şubesini Açtı – Kromaş GMBH

Yüzey işlem alanında Türkiye’nin en güçlü firmalarından olan Kromaş firması, ihracattaki gelişimini yeni yurtdışı yatırımları ile sürdürüyor.

 

Kromaş firması, ürettiği yüksek teknoloji vibrasyonlu yüzey işlem makineleri ve sarf malzemeleri ile yüzey işlem konusunda müşterilerine çok geniş bir yelpazede çözüm sunuyor. Özellikle metal ve metal olmayan parçalar da dahil çapak alma, parlatma, radyüsleme, yüzey temizleme, eskitme, vb. gibi daha birçok farklı proses ile müşterilerine makineler ve full otomasyon hatlar sunan Kromaş firması, müşterine ürettiği ürün ve çözümlerle değer katıyor. 

 

Almanya’yı bu anlamda Avrupa için bir hub (dağıtım merkezi) olarak gören Kromaş, Almanya’nın kuzey batısında (Sonsbeck), ağırlıklı olarak Almanya ve Benelux (Belçika, Hollanda ve Lüksemburg ) bölgelerine hizmet vermek için Kromaş Gmbh şubesini açtı. 

 

500 metrekarelik depolama alanı,  idari binası ve nitelikli ekibi ile bu bölgelerdeki müşterilerine daha hızlı dağıtım ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Kromaş Gmbh, aynı zamanda satış ve satış sonrası hizmetlerini de deneyimli satış ve teknik ekipleri ile yürütmeye başladı.

Paylaş Tweet Paylaş
3006 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM