Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Özgümüş Döküm, İndemak’ı Tercih Etti

1954 yılından bu yana Adana’da faaliyet gösteren Özgümüş Döküm, yurtiçi ve yurtdışı referansları ile birçok sektöre döküm parçaları üretmektedir. 15.000 m2’lik alanda, 150 personel ile hizmet veren Özgümüş Döküm; artan kapasite ihtiyacını karşılamak için yeni indüksiyon ergitme ocağı yatırımında İndemak firmasını tercih etti.

 

Özgümüş Döküm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Özgümüş; 15 yılı aşkın süredir tüm indüksiyon ocaklarının teknik servis ve bakım hizmetlerini İndemak’tan sağladıklarını belirterek, 2011 yılından bu yana 1 tonluk İndemak ocağı kullandıklarını ve son derece memnun olduklarını, bunun sonucu olarak yeni yatırımları için İndemak firmasıyla 3500kW 2x6ton kapasiteli Duet Power indüksiyon ergitme sisteminin anlaşmasını yaptıklarını belirtti.

 

Diğer yandan, İndemak Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Ataman bu iş birliğiyle ilgili; “Biz de ‘yerli sermaye, yüksek kalite’ ilkesiyle yıllardır sektöre hizmet veren İndemak ailesi olarak, Özgümüş Döküm’e bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyor, bu yatırımlarının Özgümüş Döküm ve döküm sektörü için hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Türkiye’nin yerli mühendislik ve yerli Ar-Ge’siyle metalurji ve diğer sanayi sektörlerinin indüksiyon ergitme ve ısıtma sistemleri ihtiyaçlarını karşılayan İndemak, 35 çalışanı ile Kocaeli’de faaliyet göstermektedir. 

 

İndemak; konusunda uzman mühendisleri, üniversite-sanayi iş birlikleri ile yüksek teknoloji ürünü ergitme sistemleri üreterek yurt içi ve yurt dışı döküm sektörüne hizmet etmeye devam etmektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
13749 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM