Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
8. Internatıonal Iron & Steel Symposium Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu 26-27 Mayısta Gerçekleştirildi

8. Uluslararası Demir & Çelik Sempozyumu 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde büyük ilgi ve katılımla gerçekleşti. EFRS2022, “Yeni Ufuklar” mottosuyla sektörü ve çalışanları bir araya getirmeyi, sosyal ve mesleki erişim ağlarını geliştirmeyi, sektörün ekonomik, teknolojik ve bilimsel alanlarda irdelenmesini amaçlayarak başarılı bir etkinliğe daha imzasını atmıştır.

 

TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İrfan TÜRKKOLU’nun konuşmasıyla başlayan açılış konuşmaları, METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Ata ÖZDEMİRLER ve EFRS 2022 8. Uluslararası Demir & Çelik Sempozyumu Yürütme Kurulu Başkanı Sayın N. İzzet ULU’nun açılış konuşmalarının ardından sponsorların plaket töreni ile tamamlanmıştır.

 

Sempozyumun mottosuna uygun olarak “Yeni Ufuklar” Açılış paneli Orhan Özkan Salonu’nda gerçekleştirildi. ◊İzzet ULU (Moderator, METEM) ◊Uğur DALBELER (Çolakoğlu Metallurgy), ◊Tayfun KOCABAŞ (Oyak Maden Metallurgy), ◊Veysel YAYAN (TÇÜD), ◊Necdet UTKANLAR (Kardemir)

İlk gün öğleden sonra Nötr Karbon Yeşil Çelik paneli ile devam edildi. Panel, fi ziki ve canlı bağlantı ile yapıldı. 

 

Sempozyumun 2. gününe, Sürdürülebilirlik Paneli ile başlandı. ◊Asa EKDAHL (World Steel Association, Belgium-Online), Alexander FLEISCHANDERL (Primetals Technologies, Austria) Clare BROADBENT (World Steel Association, UK - Online), Celal ÖVEN (Çolakoğlu Metalurji, Türkiye).

 

2. gün öğleden sonra son panelimiz olan Hammaddeler ve Kaynak Yönetimi Paneli değerli katılımcılarımız ile tamamlandı. M. Fatih KESEROĞLU (Moderator, Ekiniciler DÇ.,Türkiye) ◊Hasan AROL (Diler Holding, Türkiye), ◊Barış ÇİFTÇİ (World Steel Association, Belgium), ◊Koray GÜNAY (Çolakoğlu Metalurji, Türkiye) ◊Stephen POTTER (VALE, Brazil).

 

Yapılan gala yemeğiyle eğlenilirken sponsor ve katılımcılara plaketleri takdim deildi.

Sempozyum fotoğrafları için tıklayınız.

Paylaş Tweet Paylaş
2131 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM