Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
ORS’de Yüksek Verimli Üretim Başarısı: Inductotherm ile Güçlü İş birliği ve Yenilikçi Isıtma Sistemleri

Türkiye’nin tek ve Dünyanın sayılı Rulman üreticisi olan ve Ankara Polatlı’da 300.000 m2 arazisinde 100.000 m2 üzerinde kapalı alanda yıllık 100 milyon adet rulman üretim kapasitesine sahip ORS Rulman gücünü yeniden Inductotherm ile birleştirdi.

 

Geçtiğimiz yıllarda devreye alınan, Inductotherm’in ürettiği ve Sakamura yatay pres uyumlu 1500 kW-3 kHz Inductoforge Çubuk Isıtma Sistemi (Bar Heater)’i tercih eden ORS Rulman, dövme tesisindeki diğer makinelerini de Inductotherm’in yüksek kalitesi ile güncelleme kararı aldı. Inductotherm Gebze fabrikasında üretilen 1500 kW-3 kHz Inductoforge Çubuk Isıtma Sistemi, çok yüksek oranda enerji verimliliği sağlayan ve sorunsuz çalışan sistemi ile kalitesini bir kez daha ispatladı. Müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını ön planda tutarak üretim yapan, Türkiye’deki fabrikasında ürettiği yüksek kaliteli indüksiyon ergitme ve ısıtma sistemleri ile ülke ekonomisine katkı sağlamayı görev edinen Inductotherm, ORS Rulman ile süren iş birliğini önümüzdeki günlerde de güçlendirerek devam ettirmeyi hedeflemektedir. Inductotherm, müşteri ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak, mümkün olan en yüksek kalitede ısıtma ve ergitme sistemlerinin üretilmesi için araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayrıca sektördeki 70 yıllık deneyimi ile fark yaratmaya, binlerce iş yaptığı kişi ve kurum ile %100 memnuniyet ilkesi ile çalışmaya devam etmektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
2921 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM