Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Trakya Döküm Yeniden Inductotherm’i Tercih Ederek Kapasitesini Arttırıyor!

1980 yılında Kırklareli’nde faaliyetine başlayan Trakya Döküm,  otomotiv, beyaz eşya, hidrolik, inşaat, makina ve diğer sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik yüksek kaliteli sfero, gri ve temper dökme demirden mamul; ham, işlenmiş ve montajlı parça üreten, dünya standartlarında bir döküm üretim tesisidir.

 

Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Trakya Döküm, yıllardan beri süre gelen indüksiyon ocak tedarik sürecini, yine Inductotherm ile devam ettiriyor. Otomatik kalıplama hatları ve yüksek metal verimi ile çalışan Dual-Trak Plus sistemi ile kalitesinden söz ettiren Inductotherm; 5000 kW VIP Dual-Trak Plus (+500 kW) Güç Üniteli, 2 x 8,000Kg D.Demir Kapasiteli Steel-Shell Ergitme Ocaklı İndüksiyon Ergitme Sisteminin sevkiyatını tamamlamış ve sistemi devreye almıştır.

 

Her zaman olduğu gibi, Inductotherm ekibi müşteri memnuniyetine olan bağlılığı ve profesyonelliği ile sektörde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Trakya Döküm firmasına sevkedilen ergitme sistemi sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
537 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM