Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
BHTS’2022 Katılımcıların Yoğun İlgisiyle Gerçekleştirildi!

İlk kez düzenlenen ve Isıl İşlem sektörü için önemli bir buluşma noktası olan Boğaziçi Uluslararası Isıl İşlem Sempozyumu 11-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Sanayi Odası’nda büyük bir başarı ile gerçekleşti.

 

Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği (MISAD) ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi’nin (METEM) iş birliğiyle gerçekleştirilen sempozyum yerli ve yabancı tüm katılımcıların beğenisini topladı. Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Sayın KORAY YAVUZ’un, METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın ATA ÖZDEMİRLER’in, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ERDAL BAHÇIVAN’ın ve Saha İstanbul Genel Sekteri Sayın İlhami KELEŞ’in değerli iştirakleriyle BHTS 2022, yoğun bir katılımla açılış gerçekleşti. 

 

3 gün süren sempozyumda 3’ü özel oturum olmak üzere 11 oturumla çok sayıda sektörden ve akademiden konuşmacının sunumları dinlendi. Oturumlara çok sayıda akademisyen ve yine sektör çalışanının katılımı gerçekleşti

 

16 firmanın stant açtığı alanda, Isıl İşlem firma sahipleri ve tedarikçilerin hem kendilerini tanıtma hem de diğer firmalarla birlikte sektör üzerine görüşme fırsatı buldu.

 

Ipsen Firmasının ana sponsor olduğu sempozyuma çok sayıda sektör firması sponsor olarak sempozyumu desteklediler. Sponsorlara ve sempozyum yürütme kuruluna birer plaket verilirken. Akşam boğazda gala yemeğinde sektör paydaşları güzel eğlendiler.

MISAD Başkanı Koray Yavuz – “ pandemi nedeniyle 2 yıldır ertelenen üzerinde 4 yıl çalışılan etkinliğimizi bu yıl gerçekleştirdik. Yoğun geçen ve üzerinde o kadar tekrarlar yordu ama elde edilen başarı bizleri mutlu etti” dedi. METEM Başkanı ATA ÖZDEMİRLER –“ METEM olarak dernek, kuruluşlar ve yetkin kişilerle birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu sempozyumuz da MISAD ile koordinemiz çok güzel örtüştü ve başarılı bir sempozyum gerçekleştirdik. Metalurji mühendisleri odası olarak meslektaşlarımızı bir çatı altında toplamaya çalışıyoruz. METEM ile meslektaşlarımızı yeni teknolojilerle tanıştırmaya ve bilgi alışverişlerini sağlayan merkez haline getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

BHTS2022, dolu dolu içeriğiyle ve Türkiye’de Isıl İşlem Sektörünün amaçlarını ve geldiği başarılı konumu belirtmek adına değerli bir sempozyum oldu.

 

Sempozyum görselleri için tıklayınız.

Paylaş Tweet Paylaş
2937 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM