Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Marmara Isıl İşlem 3 Günde 98 Öğrenci Ağırladı

Marmara Isıl İşlem, ‘Kariyer Etkinlikleri’ kapsamında İnönü Endüstri Meslek Lisesi’nden 3 günde 98 öğrenci ağırladı. Marmara Isıl İşlem’in de üyesi olduğu Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği (MISAD) çatısında hayata geçirilen etkinlikler kapsamında ısıl işlem öğrencilerine fayda sağlayarak mesleğin geleceğine ışık tutulması amaçlanıyor. Düzenlenen etkinliklerle ilgili konuşan Marmara Isıl İşlem’den Melih Yüksel, “MISAD bünyesinde organize ettiğimiz ‘Kariyer Etkinlikleri’ bizi heyecanlandırdığı kadar öğrencileri de heyecanlandırıyor. Dernek bünyesinde bu ve benzeri yapılacak tüm etkinliklerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu tür organizasyonlarla mesleğimize ve ileride bu mesleği yapacak öğrencilere katkı sağlayabilmek çok önemli. Marmara Isıl İşlem olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Sorular yanıtlandı, deneyimler paylaşıldı
‘Kariyer Etkinlikleri’ kapsamında İnönü Endüstri Meslek Lisesi’nden 15 Nisan’da 30 öğreci 2 öğretmen, 16 Nisan’da 34 öğrenci 3 öğretmen, 2 Mayıs’ta da 34 öğrenci 3 öğretmen olmak üzere toplamda 98 öğrenci 8 öğretmeni ağırladıklarını belirten Yüksel, “Öğrencilerle gayet keyifli vakitler geçirdik, çok memnun ayrıldılar. Onların ısıl işlem sektörü ve mesleği hakkındaki sorularını yanıtladık, deneyimlerimizi paylaştık, tavsiyelerde bulunduk. Bir de kitaplardan okudukları ısıl işlemi gerçek ortamında, hakiki proseslerle gördüler. En önemlisi de bu” dedi. Öğrencilerin mesleki anlamda istekli ve meraklı bulduklarına dikkat çeken Yüksel, tüm ziyaretlerin sonunda öğrenci ve öğretmenlerle birlikte yemek yediklerini ve hatıra fotoğrafı çektirdiklerini söyledi.

Paylaş Tweet Paylaş
14599 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM