Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Akalın Isıl İşlem Kariyer Etkinliği Kapsamında Öğrencilere Kapılarını Açtı

AKALIN ISIL İŞLEM VE MISAD tarafından başlatılan “Kariyer Etkinlikleri” kapmasında kapılarını Fatih Anadolu  EML öğrenci ve öğretmenlerine açtı. Adı geçen lisenin biri kız toplam 22 öğrencisi, başlarında öğretmenleri olmak üzere, 25 Nisan 2019 günü Akalın tesislerini ziyaret ettiler ve ısıl işlem prosesleri ve ekipmanları ile tanıştılar. Teknik gezi ve tanıtım sonrasında günün anısına öğrencilere MISAD ve AKALIN adına birer katılım sertifikası ve öğretmenlere de birer plaket taktim edildi.  

 

MISAD Kariyer etkinlikleri kapsamında Akalın Isıl İşlem 10-07-2019 tarihinde Batıkent Şehit Alper Zor EML öğrenci ve öğretmenlerini konuk etti. Lisenin CNC bölümü 11. Sınıftan 37  öğrenci ve 5 öğretmen ısıl işlem mesleği ve tesisleri ile tanıştı. Teknik gezi ve tanıtım sonrasında, günün anısına öğrencilere MISAD ve Akalın Isıl İşlem adına birer katılım sertifikası ,  öğretmenlere de birer plaket takdim edildi.

Paylaş Tweet Paylaş
7453 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM