Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
MISAD’ın İkinci Randevusu İstanbul’da!

Şubat ayında Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi’ni ziyaret eden MISAD üyeleri, okulda ısıl işlem dersi alan 11. ve 12. sınıf öğrencilerini İstanbul’da ağırlayacak. Öğrenciler, Bodycote Istaş Isıl İşlem ve Demsa Isıl İşlem’i ziyaret edecek ardından İstanbul’da kültür turu yapacaklar. 

 

Şubat ayında Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği (MISAD), bu kez okul öğretmenleri ve öğrencileriyle İstanbul’da buluşacak. Planlanan program çerçevesinde lise öğrencileri Bodycote Istaş Isıl İşlem ile Demsa Isıl İşlem’e fabrika ziyareti yaparak gerçek ısıl işlem prosesleri hakkında bilgi edinecekler. Fabrika ziyaretleri sonrası Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri için İstanbul’da kültür turu da planlanıyor.

 

Deneyimlerini anlattılar
MISAD yönetim kurulu üyeleri ile Bursa’daki üye şirketlerin temsilcileri Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi ziyaretinde ısıl işlem dersi alan; 11. ve 12. sınıfta okuyan 7’si kız, 20 öğrenci ile bir araya gelmişti. MISAD üyeleri; Türkiye’de ısıl işlem bölümü olan tek meslek lisesi olma özelliği ile öne çıkan Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi ısıl işlem öğrencileri ile sohbet edip, ısıl işlem hakkındaki sorularını yanıtlayıp, sektöre ilişkin bilgiler vererek mesleki deneyimlerini paylaşmışlardı. 
 

Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi öğrencilerinin mesleki heyecanlarınının umut verici olduğu belirten MISAD üyeleri, bölüm öğretmenlerinin yüksek çabalarıyla hayata geçirilen ısıl işlem bölümü öğrencilerinin kendileri için de kıymetli olduğunu belirttiler. MISAD üyeleri, 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenlerine de katılmayı planlıyor.

 

 

 

Paylaş Tweet Paylaş
4424 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM