Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
3. Uygulamalı Yakma Sistemleri Semineri

Yeten combustion firması ve Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 3. Uygulamalı Yakma Sistemleri Semineri, Dudullu OSB, DES Sanayi Sitesi Konferans Salonunda ve yeten firmasında 06 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

 

1987’den beri yanma ve ısıtma işlemlerinde sanayinin ihtiyaçları için eksiksiz çözümler sunan Yeten firması, sanayinin birçok sektörüne ürünler sunarken, özellikle Demir-Çelik sektörü hizmet verdiğimiz sektörler arasında öne çıkıyor. Yeten firmasının Genel Müdürü İbrahim Turan-“ Ürettiğimiz Brülör ve Kontrol Sistemlerimiz Tekrar ısıtma fırınlarında, pota ısıtma sistemlerinde ve ısıl işlem fırınlarında tercih edilmektedir” dedi.

 

Seminerde Açılış Konuşmasını  TÇÜD Enerji Komisyonu Başkanı Fatih CESUR  gerçekleştirirken, “Yakma Sistemlerine Duyulan İhtiyaç” konusunu YETEN Genel Müdürü İbrahim TURAN, “Endüstriyel Brülör Tasarımı” konusunu  YETEN Genel Müdür Yardımcısı Nihat Enes TURAN  aktardı.


Daha sonra Yeten firmasında uygulamalı olarak Brülör Testleri, Mildflame® Alevsiz Brülörü, MSB® Yüksek Hız Brülörü, MSB® Düz Alevli Tavan Brülörü, MSB® Paket Brülör, OMD 1700 Oksijen Analizörü incelendi. Seminere Demir- Çelik sektöründeki firmaların teknik kadroları katıldı.

 

Paylaş Tweet Paylaş
8553 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM