Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Efsiad Üyeleri İthalatın Yoğun Olduğu Tesislere Ziyaretler Gerçekleştiriyor

Endüstriyel Fırın Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği olarak geçtiğimiz yıldan itibaren, İBB İSTAÇ, Ereğli Demirçelik, İçdaş, Çanakkale Seramik tesislerinin ardından Karabük Demirçelik Tesislerini de ziyaret ettik. 

 

3 Ekim 2023 tarihinde üyelerimizle birlikte ülkemizin gururu Karabük Demirçelik Tesislerini Ziyaret Ettik. Efsiad yönetim kurulu başkan Sayın Dr. Hasan Çep Başkanlığında ve Efsiad Onursal Başkanı Sayın Mehmet Özdeşlik’in katılımları ile gerçekleşen ziyaretimize 48 kişi katıldı. 

Karabük Demirçelik Genel Müdürü Sayın Necdet Utkanların Eğitim ve Kültür Merkezi binasında bizzat karşıladığı gezi de Genel Md Yardımcısı Sayın Ahmet Aycan ile Haddehaneler Md Sayın Sait Hadutoğlu da bizlere gezi boyunca eşlik etti.  Karabük D.Ç Eğitim ve Kültür Merkezinde yapılan tanışma seramonilerinde  Genel Müdür Sayın Necdet Utkanlar yerlileşme için kolay olmayan ama umut verici bir konuşma yaparak, birlikte iş yapma kültürü ile birçok işin başarılabileceği vurgusunu ifade etti.  Efsiad YK Başkan Yardımcısı Sayın Demet Erten de genel Md Utkanlar teşekkür ederek derneği tanıtan etkili bir konuşma ve sunum gerçekleştirdi. Konuşmanın ardında Efisad Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Çep ve Onursal başkanımız Sayın Mehmet Özdeşlik sayın Utkanlara günün anısına karşılıklı plaketler takdim ettiler. Oldukça başarılı bir teknik gezinin ardından gezimiz, üyelerimizle birlikte Amasra’da gerçekleşen akşam yemeğinin ardından sona erdi.  

Paylaş Tweet Paylaş
2999 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM