Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Efsiad Üyeleri 3500 Fidan Bağışı Gerçekleştirdi

efsiad-fidan-dikim

18 Ağustos 2019 tarihinde İzmir’de çıkan yangında yaklaşık 6500 hektar ormanlık alan küle dönmüştü. Bu yangından sonra Endüstriyel Fırın Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak ülkemizin yeraltı ve yerüstü varlıklarına saygımız gereği bir kampanya yapmaya karar vermiştik. Fidan bağışı duyurumuza destek veren üyelerimizin katkıları sonucu yaklaşık 3500 fidan bağışı topladık. Bir kamu kurumu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçilerek 3500 fidan  bağışı yapmak istediğimizi bildirdik ve belediyenin bağış hesabına ödemelerini yatırdık.  İzmir Büyükşehir Belediyesinin 8 Aralık 2019 tarihindeki fidan dikim etkinliğine derneğimiz de davet edildi. Bu davete dernek yönetim kurulu başkanımız Sayın Mehmet Özdeşlik, dernek üyelerimiz Turhan Makine’dan Sayın Turhan Cezayir, Jumo Türkiye’den Sayın Selçuk Demirel ve eşi Sayın Öznur Demirel ile dernek genel sekreterimiz Sayın Mikail Altıkulaç katıldılar. Üyelerimiz adına şeytan deresindeki dikim alanına zeytin ağacımızı elbirliği ile diktik. 

 

İzmir’in Bornova ilçesi Şeytan Deresi mevkiindeki alanda yapılan etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ile ilçe belediye başkanları ve doğasever İzmirliler katıldı. İBB başkanı Sayın Tunç Soyer etkinlik alanındaki Ormanizmir tabelası önünde Efsiad ile hatıra fotoğrafı çektirerek dernek başkanımız Sayın Mehmet Özdeşlik nezdinde bütün üyelerimize teşekkürlerini iletti.  

 

2016 yılında kurulan Efsiad, bugün 54 üyesi ile gerek sektörümüzdeki sektörel problemlere çözüm önerileri  ve sektörün ulusal / uluslararası alanlarda temsiliyetini sağlıyor gerekse ülkemizin yeraltı ve yerüstü değerlerine saygıyı Birlikte Daha Güçlüyüz mottoosuyla  elden bırakmıyor.

Paylaş Tweet Paylaş
5379 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM