Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Metal Dövme Sektörü Antalya’da Buluştu

Inductotherm Group Türkiye’nin katkılarıyla düzenlenen 3.Dövme Teknolojilerinde Son Gelişmeler Semineri, 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya Manavgat’ta gerçekleşti. Inductotherm Group Türkiye Genel Müdürü Levend Otsukarcı, “Seminere ilgi yine yoğundu, meslektaşlarımızın katılımı da memnuniyet vericiydi” dedi.

 

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Dövme Teknolojilerinde Son Gelişmeler Semineri, 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya Manavgat’ta gerçekleşti. Inductotherm Group Türkiye, Voestalpine-Uddeholm ve Petrofer’in birlikte düzenlediği seminerde, dövme teknolojilerinin geleceğine ışık tutuldu. Çelik ve demirdışı dövme, kalıp çeliği, indüksiyon ısıtma ve yağlama uygulamaları gibi birçok başlığın detaylı konuşulduğu Dövme Teknolojilerinde Son Gelişmeler Semineri’ne Inductotherm Türkiye’den çeşitli sunumlar yapıldı. İki gün süren seminer, dövme sektöründen 100’den fazla konuğun katılımıyla gerçekleşti. 

 

Sektörün ilgisi yoğundu
3.Dövme Teknolojilerinde Son Gelişmeler Semineri’nde Inductotherm Group Türkiye Genel Müdürü A.Levend Otsukarcı, “İndüksiyon Isıtmanın Avantajları” konulu sunum yaptı. Otsukarcı, sunumunda önemli indüksiyon parametleri ve indüksiyon ısıtma esaslarına değindi. Inductotherm Türkiye, Uddeholm ve Petrofer’in katılımıyla semineri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Otsukarcı, “ Dövme Teknolojilerinde Son Gelişmeler Semineri’ni güçlü bir şekilde düzenlendik. Bu yıl 3.’sü gerçekleşen seminere sektörün ilgisi yine yoğundu, meslektaşlarımızın katılımı da memnuniyet verici” diye konuştu.

 
Seminerde Inductotherm Group Türkiye Satış Müdürü Sabahattin Özen, “Inductoforge Indüksiyon Isıtma Sistemleri ve Avantajları” konulu sunum yaptı. Yaklaşık 17 yıldır Türkiye Dövme sektörüne, Inductoheat’in dünya pazarındaki son teknolojilerle hizmet verdiklerini ve yurt dışı pazarlarına da açılarak büyüdüklerini belirten Özen sunumunda, sektörün artık üvey evlatlıktan çıkıp, gücünü göstereceği yeni platformlarda kendisini anlatması gerektiğinin altını çizdi. Özen, gelecek dönemlerde yeni organizasyonlar için yapılacak çalışmalara da açık olduklarını da dile getirdi. Inductotherm Group Türkiye Teknik Müdürü Barış Serinözü ise seminerde “İndüksiyon Sistemlerinde Önleyici Bakım” konulu sunumunu gerçekleştirdi. 

 

Uddeholm firmasından Aziz Hatman, Richard Oliver ve Koray Arslan, Petrofer firmasından Nazik Yıldırım, ABB firmasından Gürsen Torum, ODTÜ Biltir’den Prof. Dr. Mustafa İlhan Gökler ve İTÜ’den Dr. Emrecan Söylemez de seminerde sunum yaptılar.

 

 

Paylaş Tweet Paylaş
7473 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM