Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Özgümüş Döküm Yeni ve Modern Dökümhanesinde 6 Tonluk Ocak Yatırımın da Yine İndemak Dedi

Özgümüş Döküm Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde 30 dönüm alan içinde kurmuş olduğu 15.000m2  yeni ve modern dökümhanesinde 6 tonluk ocak yatırımındaki tercihini  her zaman olduğu gibi yine İndemak’’ tan yana kullandı..

 

Sayın Bülent Özgümüş geçtiğimiz 10 yıl içerisinde İndemak’’ tan sırasıyla 500kg, 1000kg ve 6000kg kapasiteli döküm ocakları aldıklarını ve  İndemak marka döküm ocaklarında bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade etti.

 

Ayrıca ocak kalitesinden ve teknik servis hizmetinden çok memnun olmaları sebebi ile organize sanayide kurmuş oldukları yeni dökümhanelerinde 2.ci 3MW 6000KG ocak yatırımında tekrar İndemak firmasını tercih ettiklerini belirtmiştir.

 

Özgümüş Döküme yeni yatırımdaki   tercihini yeniden  İndemak ’tan yana kullanmış olduğundan dolayı çok teşekkür eder, yeni modern dökümhanesinin kendilerine ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Paylaş Tweet Paylaş
3427 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM