Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kutluk Döküm, Yeni Ocak Yatırımında ICS İndüksiyonu Tercih Etti

1980 yılında yılında Kutluk Alüminyum olarak alüminyum parça döküm sektöründe Bursa’da hizmet vermeye başlayan Kutluk Döküm, 2011 yılında kurumsallaşmaya giderek Kutluk Döküm Ltd. Şti. olarak unvan değiştirmiştir. 

 

2020 yılında artan çelik ve özellikle paslanmaz döküm talebine bağlı olarak kapasite arttırımını yapmaya karar vermiş ve Bozüyük  OSB’de bulunan 16 dönüm arazi üzerine 6000m2 kapalı dökümhane dökümhane yatırımına girmiştir. Bozüyük / Bilecik fabrikalarında ki döküm ocaklarındaki yatırımlarında ICS İndüksiyon ocaklarını seçmiştir.ICS İndüksiyon ve Kontrol Sistemleri San. Tic. A.Ş. Kurucusu Yılmaz Öner 27 yıllık imalat ve servis tecrübesine sahip, konusunda bilgili, genç ve dinamik bir ekibiz. Kuruluşumuzdan bu yana hem yurt içinde hemde yurtdışında birçok çelikhane ve dökümhanenin indüksiyon ocağı yatırımında tercih edilen marka olduk.

 

Kocaeli Mermerciler Organize Sanayi Bölgesinde 3 katlı 1500 m2 fabrikasında üretim gerçekleştirip Türkiye ve Dünya’nın bir çok noktasına satış yapmakta, kurulum ve montaj ekibi göndermekte,  bunun yanında diğer yerli marka indüksiyon ocaklarına  da servis ve yedek parça hizmeti vermektedir.

 

Kutluk Döküm için, 1nci etapta; 1850kW ICS Dual Melt 2x2000kg+1000kg 3 potalı ergitme sistemini başarı ile devreye alarak teslim ettik. 2. etapta 1500kW+350kW 2x3000kg çift potalı ICS Ergitme&Bekletme sisteminin Kutluk Dökümde ki montajı tamamlandı ve  Eylül ayı içinde devreye alma işlemleri tamamlanarak teslim edilecek. 

 

3. etap için de 350kW 500kg+750kg çift potalı ICS Ergitme Sisteminin sözleşmelerini yaptık ve imalat planımıza aldık.

Paylaş Tweet Paylaş
3359 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM