Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
“Fundição Erus’un, İnduksiyon Ergitme Sistemi Yatırımında Tercihi Yeniden 5M Oldu!

2003 yılında Nova Venedika-Santa Catarina-Brezilya’da kurulan şirketimiz Fundição Erus, yol, yük elleçleme ve enerji segmentlerinin de bulunduğu dökümhanenin en çeşitli pazar segmentlerine malzeme tedarik etmektedir. 2009 yılında, kısa sürede performans ve verimlilik açısından tüm beklentilerimizi karşılayan 5M ekipmanlarını satın alarak tedarik sürecimizi güçlendirdik.

 

Bugün Fundiçao Erus olarak, hem yurt içi hem de yurt dışı dökümhane pazarında konsolide olduk. Üretilmekte olan ve müşterilerin artan talebine bağlılığını sağlamak için stratejik olarak kullanılacak üçüncü 5M ekipmanını satın alarak yeni anlaşmayı sağladık.

 

Bünyemizdeki 1 Kg’dan 6500 Kg’a kadar malzeme üretme kapasitesine sahip 2 dökümhanemiz için 2022 yılında, döküm proseslerimizi geliştirmek için 1250 kW 2x Ton Kg Çelik Ergitme Kapasiteli İndüksiyon Sistemini satın alarak 5M Ailesi ile yollarımızı yeniden birleştirdik.”

 

5M İNDÜKSİYON SİSTEMLERİ olarak, kurulduğumuz günden itibaren kaliteye verdiğimiz önemle ülkemiz dışında 38 ülkede de tercih edilmekten onur duyuyoruz. 

 

“Fundição Erus” firmasına, yeni yatırımında yeniden 5M İndüksiyon Sistemleri’ni tercih ettiği için teşekkür eder, yeni hedefleri doğrultusunda daha iyi noktalara gelmesini dileriz.

Paylaş Tweet Paylaş
1985 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM