Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Özgümüş Döküm 4. Defa İndemak İndüksiyonu Tercih Etti

özgümüş döküm indemak indüksiyonu tercih etti

2006 yılından buyana döküm sektöründe orta frekans indüksiyon ocağı imalatı ile faaliyet gösteren İndemak, şu ana kadar 25 farklı ülkedeki, kurulu sistemiyle, Avrupa ve Türkiye’de bilinen bir marka haline gelmiştir. Türkiye’de ve diğer ülkelerde, döküm sektöründe faaliyet gösteren değerli birçok firmada indüksiyon ocağı sistemlerini devreye alan İndemak, Türkiye’de yeni indüksiyon ocağı yatırımlarında birçok firma tarafından tercih edilmektedir.

 

Türk Döküm Sektörünün önemli isimlerinden Özgümüş Döküm Sanayi, önceden farklı bir marka ocak kullanmasına rağmen sonraki, 500 kg, 1000 kg, 6 tonluk ocak yatırımlarında İndemak firmasını tercih etmişti. İkinci 6 tonluk yeni ocak yatırımını da önceki İndemak marka ocaklarının uzun yıllardır sorunsuz çalışması, yerli ve kaliteli üretim olması, satış sonrası hızlı servis hizmeti, ergitmedeki düşük enerji sarfiyatı gibi nedenlerden dolayı özellikle İndemak ocaklarını tercih ettiğini belirtmiştir. 

 

İndemak genel Müdürü Ekrem Ataman yeni ocak yatırımda tekrar İndemak firmasını tercih etmelerinden dolayı yönetim kurulu başkan vekili Bülent Özgümüş’e teşekkür ederek yeni yatırımların kendilerine ve ülkemize hayırlı olmasını dilemiştir.

 

Elektrik Elektronik Yüksek Mühendis  İndemak yönetim kurulu üyesi Anıl Ataman, İndemak olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve İndemak AR-GE departmanının üniversite sanayi işbirlikleri ile birlikte şu anda projeler devam ettirmekte olduklarını ve misyon olarak ileri teknolojili, sürekli Ar-Ge, kaliteli ürün, hızlı ve ekonomik servis hizmetine önem verdiklerini vurguladı. Bunun yanı sıra, gelen talepleri karşılamak ve döküm sanayisine daha iyi hizmet vermek amacı ile mevcut fabrikalarına ilave olarak 2 fabrikalarını bitirmek üzere olduklarını ve böylece üretim alanlarını 5000m2 çıkaracaklarını ifade etmişlerdir.

Paylaş Tweet Paylaş
7042 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM