Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
5M İndüksiyon Sistemleri İran’da Varlığını Yükseltmeye Devam Ediyor

5m

5M 2002 yılında kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiğimiz önem ile ülkemiz dışında 35 ülkede tercih edilmemiz bizi memnun etmektedir.

 

5M’in Orta Doğu ülkeleriyle başlayan; (çelik, hurda, çelik biet üretimi ve beraberinde lama, köşebent vs. inşaat demiri üretimi için)indüksiyon ergitme ocağı ihtiyaçları ile başlayan sürecimiz, çelikhane  makinaları üreten ve her biri alanında uzman olan çözüm ortaklarımızın da değerli katkılarıyla anahtar teslimi çelikhaneler, sürekli döküm makinaları (CCM) filtre sistemleri laboratuvarlar, haddehane tesisleri olarak gelişim göstermiş olup başlangıç noktası olan OrtaDoğuülkeleri (Suriye, Mısır,Libya,İran,Irak) yanındaTürkiye,Rusya,Romanya, Azerbaycan,Kazakistan ülkelerini de eklemiştir. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam etmekte olup yakın zamanda  yeni ülke ve yeni coğrafyalarda çelikhane ve diğer üretilen sistemlerimiz ile hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Çelikhaneler Var Oldukça 5M Olarak Biz Varız…
ÇÜNKÜ,200.000 TON/YIL VE ARTAN KAPASİTESİYLE ÇELİKHANELERDE  VARLIĞINI YÜKSELTİYOR.

 

Bu anlamda İRAN’a  gönderilen 200.000 ton/yıl   Continuous  çelik ergitme sistemimiz toplam ergitme gücümüz   21.300kW  (4x5000 kW+2x650 kW 6x10 ton) sistemlerimiz ile kurulacak çelikhane yatırımı için kesintisiz çelik ergitme tesisinde ilk etapta 100.000ton/yıl  ilk set Continuous  çelik ergitme sistemin 2x5000+650kW 3x10 Ton mekanik montaj işlemlerine başlanmış olup kurma çalişmalarında sona gelindi  2x5000kW+650kW3x10 Ton Ağustos 2020 tarihinde üretime alınması planlanmıştır.

 

5M Inductıon Systems  Ailesi Olarak İran’a Yapılan Çelikhane Projemiz Hayırlı Uğurlu Olsun.

Paylaş Tweet Paylaş
8099 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM