Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Lotus Döküm Makina Yeni İndüksiyon Ocağı Yatırımında 5M’i Tercih Etti

2002 yılında kurulan 5M yılların deneyimi ve yeni teknolojilerle ürettiği indüksiyon sistemleri ile kısa bir süre içinde dünya döküm sektörünün en hızlı büyüyen firması oldu. Kurulduğundan beri, 5M 75kw-12.000kw güç ve 100 kg-25.000kg ergitme kapasiteli indüksiyon sistemleri ile hizmet vermektedir.

 

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan kalite anlayışı ile çalışan 5M ISO9001 kalite yönetim sistemiyle çalışmakta ve CE ve GOST-R kalite sertifikalarına da sahiptir.

 

Lotus Döküm Makina firması yeni yatırımı için 5M firmasıyla Haziran ayı başında (5MPM 2000+350kW 2 x 3 ton - melt&hold ) ergitme ocağı sistemi icin el sıkıştı. Firma sahibi Haydar Avcı Covid 19’dan kaynaklanan küresel krize rağmen daha önceden müşterilerle yeni işler için yapılan anlaşmalarla firmanın krize rağmen büyümeye devam edeceğini, bunun bir gereği olarakta otomatik kalıplama hattının tam kapasite çalışabilmesi için ocak yatırımının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Tercihlerini 5M firmasından yana kullandıklarını söyleyen Haydar Avcı karar vermelerinde 5M teknik ekibin projeye yaklaşımının Lotus Firmasının vizyonuna uygun olmasinin belirleyici olduğunu ifade etti.

 

5M Yönetim Kurulu Üyesi Bilgehan Aksu,   2002 Yılında kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiğimiz önem ile ülkemiz dışında 35 ülkede tercih edilmemiz bizi memnun etmektedir. Lotus Döküm Makina‘nın yeni yatırımında 5M İndüksiyon Sistemlerini tercih etmesinden dolayı Lotus Döküm Makina ailesine teşekkür eder, hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Paylaş Tweet Paylaş
13918 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM