Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Maden Türkiye Fuarı Büyümeye Devam Ediyor!

Maden sektörünün en kapsamlı fuarı olan Maden Türkiye Fuarı, 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Tüyap İstanbul’da katılımcı ve ziyaretçilerini 10. kez bir araya getirecek. Fuar eş zamanlı olarak 17. Uluslararası Cevher Hazırlama Sempozyumu’na da ev sahipliği yapacak.

 

Maden Türkiye Fuarı Katılımcılarından Aldığı Güç İle Büyümeye Devam Ediyor!

İstikrarlı büyümesini devam ettiren fuar 2021 yılında 25.000 m2’de gerçekleşti, 2022 yılında mevcut salonlarına yeni bir salon daha ekledi ve 6 salonda 30.000 m2’lik alanda katılımcı ve ziyaretçilerini bir araya getirecek. Haziran ayı itibari ile satışın %96’sını tamamlayan fuar katılımcılarından aldığı güç ile büyümeye devam ediyor.

 

Maden Türkiye Fuarı ile Eş Zamanlı 17. Uluslararası Cevher Hazırlama Sempozyumu

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Himayelerinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı ve Tüyap iş birliği ile Tüyap Palas’ta gerçekleştirilecek. Maden Türkiye 2022 Fuarı da Sempozyum ile aynı mekânda 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

2021 Yılının Başarısı 2022 Yılında Katlanarak Devam Edecek

2021 yılında T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı’nın açılışını gerçekleştirdiği fuar, 28 ülkeden 409 katılımcı firmaya ve 57 ülkeden 11.488 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. İstikrarlı büyümesini devam ettiren fuarda yerli, yabancı firmalar ve ziyaretçiler yeni iş birlikleri kurma, mevcut iş birliklerini güçlendirme ve geliştirme fırsatı yakaladı.

 

2021 yılında T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından da desteklenen Maden Türkiye Fuarı, maden sektöründeki en önemli ticaret platformlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in destekleri 2022 yılında da katılımcılarımızın yanında olacak

T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından destek kapsamına alınan fuarın katılımcıları kendilerine en uygun desteğe fuar sonrasında başvuru yaparak fuar harcamalarının bir kısmını geri alıyor!

 

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın 2014/4 Sayılı Sektörel Nitelikli Uluslararası Yurt İçi Fuarların Desteklenmesine İlişkin Kararı kapsamında 2022 yılında katılımcı firma desteği alan fuarlar arasında Maden Türkiye Fuarı da yer almaktadır. Teşvikin koordinasyonu direkt olarak İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği tarafından yürütülmektedir. Katılımcılar başvuruları için direkt olarak İMMİB’e iletiyorlar.

 

KOSGEB 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da Maden Türkiye Fuarı katılımcılarını destekliyor. KOSGEB destek kapsamında fuara katılan işletme başına azami destek alanını 50m2 olarak açıkladı. Katılımcılar başvurularını direkt olarak KOSGEB’e iletiyor.

 

Geniş Kapsamı İle Fuar Yine Herkesin Aradığını Bulduğu Platform Olacak

Fuarda, maden sahasının seçimi, tanımlanması ve sınırlarının belirlenmesi, maden alanının çevre ve çalışma sahalarının hazırlanması, cevher elde etme, cevher hazırlama ve zenginleştirme ana başlıkları altında ürün ve hizmetler sergilenecek.

 

Fuar, ziyaretçilerine delici makine ve ekipmanlarından kesme-yükleme-taşıma makine ve ekipmanlarına, jeolojik etüt ekipmanlarından sondaj makine ve ekipmanlarına, öğütme-kırma-eleme-ayıklama makine ve ekipmanlarından kimyasal zenginleştirme malzeme ve ekipmanlarına, iş ve işçi sağlığı ekipmanlarından jeneratörler, elektrik motorları, transformatörlere kadar her türlü ürün ve ekipmanı tek çatı altında inceleme fırsatı sunuyor.

 

Detaylı Bilgi İçin:

info@madenturkiyefuari.com

www.madenturkiyefuari.com

0212 867 11 45

0212 867 12 93

0212 867 11 92

Paylaş Tweet Paylaş
10009 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM